Advent v Zagrebu

24.00 

Trajanje:
1 dan
Prevoz
Avtobusni prevoz
Tip potovanja:
Skupinsko potovanje
Lokacija:
Discount:
Datum odhoda:
  • 10 decembra, 2022
Kategoriji: , Oznaka:

Special offer

Opis

Iz Maribora bomo krenili ob 12.00. Hrvaška prestolnica nas pričakuje. Mesto Zagreb je »zraslo« na obrežju reke Save. Z obveznim lokalnim vodnikom se bomo podali na ogled mesta, ki je dve leti zapored prejelo nagrado »Naj božična prestolnica Evrope«. Trg bana Jelačiča, Kamnita vrata, Jezuitski trg, cerkev sv. Katarine, ki velja za najlepšo hrvaško baročno zgradbo, Markov trg, cerkev sv. Marka z znano živopisno opečno streho z grbom trojnega hrvaškega kraljestva Hrvaške, Slavonije in Dalmacije ter grbom mesta Zagreb. Banski dvori, skupščina, stolp Lotrščak. Ilica, gotska katedrala, ki velja za največjo cerkev (108 m visoka zvonika) v državi. Popoldne se bomo podali na adventni sejem – na tisoče lučk osvetljuje trg Bana Jelačiča ter ulice in trge Gornjega in Spodnjega mesta; sprehodili se bomo med številnimi stojnicami, kjer se vije omamen vonj po klobasah, cimetu, punču ter drugih dobrotah. Božična pravljica na Jelačičevem trgu, Tomislavov trg, kjer bo organiziran »Ledeni park«, eno največjih drsališč v tem delu Evrope. Žive jaslice na Kapitolu, 3D božične instalacije v tunelu. Noro adventno doživetje. Večerni povratek proti domu. Izkušnje bogatijo, torej smo ponovno bogatejši.

ODHODI

10.12.2022

Program

1. ODHOD OB 12.00 V ZAGREB

Iz Maribora bomo krenili ob 12.00. Hrvaška prestolnica nas pričakuje. Mesto Zagreb je »zraslo« na obrežju reke Save. Z obveznim lokalnim vodnikom se bomo podali na ogled mesta, ki je dve leti zapored prejelo nagrado »Naj božična prestolnica Evrope«. Trg bana Jelačiča, Kamnita vrata, Jezuitski trg, cerkev sv. Katarine, ki velja za najlepšo hrvaško baročno zgradbo, Markov trg, cerkev sv. Marka z znano živopisno opečno streho z grbom trojnega hrvaškega kraljestva Hrvaške, Slavonije in Dalmacije ter grbom mesta Zagreb. Banski dvori, skupščina, stolp Lotrščak. Ilica, gotska katedrala, ki velja za največjo cerkev (108 m visoka zvonika) v državi. Popoldne se bomo podali na adventni sejem – na tisoče lučk osvetljuje trg Bana Jelačiča ter ulice in trge Gornjega in Spodnjega mesta; sprehodili se bomo med številnimi stojnicami, kjer se vije omamen vonj po klobasah, cimetu, punču ter drugih dobrotah. Božična pravljica na Jelačičevem trgu, Tomislavov trg, kjer bo organiziran »Ledeni park«, eno največjih drsališč v tem delu Evrope. Žive jaslice na Kapitolu, 3D božične instalacije v tunelu. Noro adventno doživetje.

2. VEČERNI POVRATEK V MARIBOR

Večerni povratek proti domu. Izkušnje bogatijo, torej smo ponovno bogatejši.

Cena

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, ogled Zagreba z obveznim lokalnim vodnikom, strokovno vodenje in organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, posladek ob odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: osebnih stroškov.

CENA:

24,00 EUR – Pri najmanj 35 potnikih

29,00 EUR – Pri najmanj 30 potnikih

36,00 EUR – Pri najmanj 25 potnikih

OBVEZNO DOPLAČILO – PRIJAVNINA 10,00 EUR NA OSEBO

PRIJAVA IN PLAČILO: Od ponedeljka do petka od 09.00 do 17.00 v poslovalnici GALILEO 3000 d.o.o., Židovska ulica 4A v Mariboru, po elektronski pošti ali na telefon 02 2350 500. Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate Celoten znesek in morebitno odstopnino.

Agencija GALILEO 3000 si skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika pridržuje pravico do spremembe cene. Morebitna odpoved potovanja je usklajena z 902. členom Obligacijskega zakonika (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo programa).

ODSTOPNINA IN ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE NA POTI V TUJINO: odstopnina pomeni zavarovanje morebitne odpovedi v primeru dokumentirane višje sile (bolezen/smrt potnika ali člana ožje družine.

Splošni pogoji so sestavni del potovanja in so vam na voljo v agenciji GALILEO 3000, Židovska ulica 4a ali na na spletni strani.

ČAS ZA PRIJAVO: Do 25. 11. 2022 ali do zasedenosti prostih mest. Ta so omejena. V primeru prijave po navedenem datumu agencija ne more garantirati omenjenega hotela ampak hotel v isti kategoriji.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Advent v Zagrebu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.