Najdaljša noč v Budvi

535.00 

Trajanje:
4 dni
Prevoz
Avtobusni prevoz
Tip potovanja:
Skupinsko potovanje
Lokacija:
Discount:
Datum odhoda:
  • 30 decembra, 2022
Kategoriji: ,

Special offer

Opis

EKSKLUZIVEN PROGRAM! Odličen hotel v centru Budve z bogato silvestrsko večerjo. Živa plesna glasba z lastnim ansamblom dva večera. Atraktivni ogledi.

Odhodi

30.12. 2022 – 02.01.2023

Program

1. dan, petek 30.12.2022

Odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane) v zgodnejših jutranjih urah. Potovanje predvidoma preko Novega mesta in Bele krajine. Prestop meje na Hrvaško in nato vožnja z vmesnimi postanki po avtocesti proti južni Dalmaciji. Prihod v dolino DELTE NERETVE, kjer sledi okusna malica v enem izmed lokalnih gostišč. Po okrepčilu nadaljevanje poti mimo Opuzena in preko novega Pelješkega mostu najprej na Pelješac mimo Stona in nato po jadranski magistrali na relaciji Slano–Dubrovnik–Cavtat. Kasnejši popoldanski prestop meje v Črno goro. Še vožnja ob obali na relaciji Igalo–Herceg Novi–Tivat in proti večeru prihod v BUDVO. Nastanitev v hotelu Moskva****, večerja in nočitev.

2. dan, sobota 31.12.2022

Po zajtrku odhod na sprostitveni izlet vzdolž črnogorske obale. Vožnja mimo Bečićev in foto postanek v bližini znamenitega otočka SVETI ŠTEFAN. Nadaljevanje poti mimo Petrovca, Sutomora in Bara. Prihod v ULCINJ, eno najstarejših črnogorskih mest, ki je nekoč veljalo za mesto gusarjev. Krajši ogled glavnih znamenitosti (staro jedro z obzidjem in utrdbo, spomenik svobode, mošeja, Mala plaža …) in nekaj prostega za kavico oz. manjše nakupe ob osrednji promenadi. Še krajši postanek ob Veliki plaži (najdaljši plaži v Črni gori), nato vožnja do otoka in znane plaže ADA BOJANA, ki leži ob meji z Albanijo na najjužnejši točki države. Kosilo v eni izmed tipičnih restavracij ob reki Bojani.

Po okrepčilu popoldanski povratek nazaj ob obali do obmorskega mesta BAR. Postanek pri najstarejši oljki in krajša panoramska vožnja skozi mesto (pristanišče, mestno jedro, …). Vrnitev v hotel v kasnejših popoldanskih urah, prosto za počitek in pripravo na najdaljšo noč. Ob 20. uri začetek silvestrovanja v hotelski restavraciji z bogato SILVESTRSKO VEČERJO in živo glasbo z ansamblom DANCE BAND. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih ur. Nočitev v hotelu.

3. dan, nedelja 01.01.2023

Pozen zajtrk in kasnejši odhod z avtobusom iz hotela. Vožnja v KOTOR, mesto pod zaščito Unesca. Ogled srednjeveškega jedra: mestna vrata, urni stolp s sramotilnim stebrom, katedrala sv. Tripuna … Še krajše samostojno odkrivanje mesta, možnost vzpona na obzidje, čas za pozno kosilo … Popoldanska vrnitev v BUDVO in peš ogled starega dela mesta z unikatno arhitekturo, ki ga še vedno obdaja mogočno mestno obzidje: mogočen zvon, osrednja mestna vrata, citadela, cerkve sv. Trojice, sv. Ivana, Marijina cerkev …. Prosto v centru mesta in vrnitev nazaj v hotel. Večerja in NOVOLETNI PLES z našim ansamblom, ki bo tudi ta večer skrbel za zabavo in obilo plesne glasbe.

4. dan, ponedeljek 02.01.2023

Zajtrk in slovo od hotela. Odhod z avtobusom iz Budve nazaj mimo Tivata in ob Boki Kotorski proti Hrvaški. Prestop meje in nadaljevanje poti mimo Dubrovnika do STONA. Krajši ogled in sprostitveni postanek v srednjeveškem mestecu. Nato vožnja preko novega mostu in doline reke Neretve do avtoceste. Potovanje z vmesnimi postanki nazaj proti Sloveniji, kamor bo prihod v poznih večernih urah.

Cena

CENA:

535 EUR pri najmanj 80 gostih v avtobusu

CENA VKJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 3x polpenzion v hotelu Moskva 4* v 1/2 sobah TWC (vključena tudi strežena svečana silvestrska večerja z več hodi in polnočni šampanjec), turistična taksa, živa glasba dva večera z našim ansamblom, malica v dolini Neretve prvi dan, kosilo v restavraciji ob reki Bojani drugega dne, slovensko vodenje in celotno organizacijo

MOŽNA DOPLAČILA: enoposteljna soba 150 EUR

MOŽNI POPUSTI NA DODATNEM LEŽIŠČU: tretja oseba -10%, otrok do 12 let (skupaj z 2 odraslima) -25%

HOTEL MOSKVA 4* je moderen in luksuzno opremljen objekt, zgrajen z vrhunskimi materiali v neoklasičnem stilu. Ponudba hotela vključuje  recepcijo, restavracijo, lounge bar, fitnes, wellness s finsko savno in turško kopeljo, zunanji bazen … Sobe standard (cca 25 m2) so opremljene s klimo, prho ali kadjo, wc-jem, sušilnikom za lase, telefonom, SAT TV-jem z ravnim zaslonom, sefom, Wi-Fi-jem (brezplačno) in večinoma z balkonom ali teraso. Hotel je od mestne plaže oddaljen cca 600 m, od starega mestnega jedra pa dobrih 800 m. Več o hotelu na spletni strani: www.hotelmoskva.me

PRIJAVA IN PLAČILO: Od ponedeljka do petka od 09.00 do 17.00 v poslovalnici GALILEO 3000 d.o.o., Židovska ulica 4A v Mariboru, po elektronski pošti ali na telefon 02 2350 500. Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino 30% ter morebitno zavarovanje. Preostali del zneska je moč poravnati najkasneje 14 dni pred odhodom.

Agencija GALILEO 3000 si skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika pridržuje pravico do spremembe cene. Morebitna odpoved potovanja je usklajena z 902. členom Obligacijskega zakonika (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo programa).

Splošni pogoji so sestavni del potovanja in so vam na voljo v agenciji GALILEO 3000, Židovska ulica 4a ali na na spletni strani.

Program bo izveden v sodelovanju s partnersko agencijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Najdaljša noč v Budvi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.