Silvestrovanje v Beogradu

215.00 

Trajanje:
3 dni
Prevoz
Avtobusni prevoz
Tip potovanja:
Skupinsko potovanje
Lokacija:
Discount:
Datum odhoda:
  • 30 decembra, 2022
Kategoriji: ,

Special offer

Opis

Cenovno zelo privlačen 3 - dnevni program z ogledom vseh glavnih znamenitosti srbske prestolnice. Silvestrovanja na prostem ali v tipični restavraciji na boemski Skadarliji.

Odhodi

30.12. 2022 – 01.01.2023

Program

1. dan, petek 30.12.2022

Odhod iz Slovenije v jutranjih urah. Potovanje mimo Zagreba in Slavonskega Broda z vmesnimi postanki. Prestop meje z Srbijo in zgodaj popoldne prihod v BEOGRAD. Krožni ogled znamenitosti: pravoslavna cerkev sv. Save, cerkev sv. Marka, mestna skupščina, nekdanji »zvezni parlament«, Trg republike, Trg Nikole Pašića… Sledi peš ogled starega mestnega jedra; Trg republike, Narodni muzej, Narodno gledališče, Študentski trg, Kalemegdan, Saborna cerkev, »konak« kneginje Ljubice, »kafana ? (kod pitanja)«… Namestitev v hotelu Srbija 3*. Možnost večerje (doplačilo) in nočitev.

2. dan, sobota 31.12.2022

Zajtrk. Vožnja na Dedinje. Po želji obisk »Hiše cvetja« z grobnico maršala Tita in ogled etnografskega muzeja, ki hrani »titova« darila (doplačilo). Od tu nadaljujemo pot mimo slovite Marakane, Cecine hiše, Tv Pink na AVALO. Zapeljali se bomo mimo spomenika ruskim letalcem, si ogledali Mestrovičev spomenik neznanemu vojaku ter telekumunikacijski stolp: vzpon na stolp po želji. Povratek v hotel. Prosto, čas za počitek in pripravo na najdaljšo noč. Ob dogovorjeni uri odhod na silvestrovanje v eno izmed restavracij na Skadarliji (doplačilo) ali pa pričakovanje Novega leta v središču Beograda na prostem. Srečno 2023!

 

3. dan, nedelja 01.01.2023

Kasnejši zajtrk. Še nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta, nakup spominka, sprehod po Knezmihajlovi ulici… V zgodnejših popoldanskih urah slovo od srbske prestolnice in vožnja nazaj  proti domu. Prihod v Slovenijo v kasnejših večernih urah.

Cena

CENA:

215 EUR pri najmanj 40 gostih v avtobusu

239 EUR pri najmanj 30 gostih v avtobusu

CENA VKJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu Srbija 3* v 1/2 sobah TWC, ogled mesta z lokalnim vodnikom, izlet na Avalo, vse oglede po programu, lokalno vodenje (kjer je obvezno), cestnine in pristojbine, slovensko vodenje in organizacijo

MOŽNA DOPLAČILA: enoposteljna soba 40 EUR, silvestrovanje v tipični restavraciji na Skadarliji 110EUR (ob prijavi), za večerjo z glasbo na splavu 1. dan cca 30EUR (vodniku na poti), vstopnina za v Hišo cvetja cca 400RSD (na licu mesta), vzpon na Avalski stolp cca 300RSD (na licu mesta)

Hotel SRBIJA 3* je eden večjih beograjskih hotelov s cca 300 sobami in nudi idealno namestitev tako za poslovne potnike, kakor tudi za turiste. Nahaja se na jugovzhodnem delu mesta in je cca. 5 km oddaljen od mestnega jedra. Sobe so opremljene s TV-jem, telefonom,  wi-fi dostopom, mini barom, sušilcem za lase … V hotelu imajo veliko panoramsko restavracijo na 17. nadstropju, bar in več konferenčnih dvoran.

PRIJAVA IN PLAČILO: Od ponedeljka do petka od 09.00 do 17.00 v poslovalnici GALILEO 3000 d.o.o., Židovska ulica 4A v Mariboru, po elektronski pošti ali na telefon 02 2350 500. Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino 30% ter morebitno zavarovanje. Preostali del zneska je moč poravnati najkasneje 14 dni pred odhodom.

Agencija GALILEO 3000 si skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika pridržuje pravico do spremembe cene. Morebitna odpoved potovanja je usklajena z 902. členom Obligacijskega zakonika (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo programa).

Splošni pogoji so sestavni del potovanja in so vam na voljo v agenciji GALILEO 3000, Židovska ulica 4a ali na na spletni strani.

Program bo izveden v sodelovanju s partnersko agencijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Silvestrovanje v Beogradu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.