To potovanje je poteklo in ni več na voljo.

Španija Ole

429.00 

Trajanje:
7 dni
Prevoz
Avtobusni prevoz
Tip potovanja:
Skupinsko potovanje
Discount:
Datum odhoda:
 • 28 oktobra, 2023
Kategoriji: , Oznaka:

Special offer

Opis

Odhodi

28. 10. - 03. 11. 2023

 

 

Program

1. dan: SLOVENIJA – ITALIJA – FRANCIJA

Zbor potnikov v večernih urah in vožnja z vmesnimi postanki čez Italijo, Azurno obalo in Provanso proti Španiji.

2. dan: FRANCIJA – COSTA BRAVA

Dopoldanski postanek v slikovitem mestecu Grasse, kjer si bomo ogledali eno izmed njihovih parfumerij in spoznali načine izdelave parfumov. Nadaljevanje vožnje skozi južno Francijo v večernih urah prihod v Španijo, ter vožnja do letoviškega središča na obali Costa Brava – divji, strmi in skalnati obali, ki se vleče od Francije proti Barceloni ter ustvarja slikovite in skrite zalive. (V)

3. dan: IZLET V BARCELONO

Izlet v prestolnico Katalonije, v Barcelono. Z avtobusom se bomo zapeljali mimo glavnih znamenitosti. Ustavili se bomo pri simbolu mesta, znameniti cerkvi Sagrada Familia (zunanji ogled), ki jo gradijo že več kot 100let, nadaljevali po aveniji Diagonal mimo zanimivih hiš znanega arhitekta Gaudija do največjega evropskega stadiona Camp Nou (po želji notranji ogled). Nato se bomo zapeljali na grič Montjuich, kjer stojijo objekti z olimpijskih iger 1992, končali pa v centru. Tu se bomo sprehodili po glavni ulici La Rambla s številnimi bari in uličnimi umetniki. V prostem času po želji obisk La Boquerie, ene najlepših tržnic v Evropi, mestnega akvarija ali nakupovalnega središča Mare Magnum. Zvečer povratek na Costa Bravo. (Z,V)

4. dan: POČITNICE NA COSTA BRAVI (MONTSERRAT, MARINELAND)

Dan namenjen kopanju, sprehodom in druženju. Predlagamo izlet na katalonsko sveto goro Montserrat, v idilični naravi. Obiskali bomo benediktinski samostan, kjer hranijo kipec črne Marije in predstavlja simbol Katalonije. Ustavili se bomo tudi v eni od vinskih kleti, kjer pridelujejo peneče katalonsko vino, Cava. Dan lahko preživite bolj ležerno in se odločite za obisk vodnega parka Marineland, v večernih urah pa si ogledate predstavo viteških iger ali predstavo tradicionalnega flamenka (doplačilo). (Z,V)

5. dan: POČITNICE NA COSTA BRAVI – (DALI – TOSSA DE MAR)

Tudi ta dan namenjen kopanju, sprehodom in druženju. Predlagamo izlet v notranjost Katalonije, kjer se bomo odpravili do mesta Figueres, rojstnega mesta Salvador-ja Dalija, enega največjih in najbolj ekscentričnih umetnikov 20. stoletja. Ogled izjemno zanimive galerije, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Popoldan vrnitev in spotoma postanek v slikovitem mestecu Tossa de Mar, ki ga imenujejo tudi španski Dubrovnik. Sprehod po starem delu mesta. (Z,V)

6. dan: COSTA BRAVA – MONAKO – ITALIJA

Slovo od Costa Brave ter vožnja skozi Francijo proti domu. Krajši ogled oziroma nočni sprehod skozi eno najmanjših državic na svet, kneževino Monako, ki je dom številnih bogatašev in gosti eno najbolj priljubljenih dirk Formule 1. Ogled mondenega Monte Carla s številnimi luksuznimi hoteli, restavracijami, klubi … Sprehod do znamenitega Casina. Nočna vožnja proti Sloveniji. (Z)

7. dan: ITALIJA – SLOVENIJA

.Prihod v Slovenijo predvidoma v jutranjih oz. dopoldanskih urah.

Cena

CENA VKLJUČUJE:

 • avtobusni prevoz po programu
 • cestne in ostale pristojbine
 • 4 polpenzione, hotel 3*  na Costa Bravi
 • zunanje oglede po programu
 • izlet v Barcelono
 • spremstvo in organizacijo potovanja

POPUSTI:

 • otrok od 2 – 12 let v sobi z dvema odraslima osebama na dodatnem ležišču 15 %

DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO:

 • med 35 in 44 potnikov: 30 €
 • med 25 in 34 potnikov: 50 €

DOPLAČILA OB PRIJAVI:

 • enoposteljna soba 120 €
 • izlet na Montserrat in šampanjske kleti 59 € /min. 20 potnikov
 • izlet po Costa Bravi 55 € z vključeno vstopnino v Dalijev muzej /min. 20 potnikov
 • vstopnina v Camp Nou 28 €
 • vstop v Celju (min. 10 potnikov): 20 €

DOPLAČILO na poti:

 • turistična taksa v hotelu pribl. 3 – 5 € na osebo/na noč

DOPLAČILA na poti:

 • vodni park Marineland (samo poleti) 39 €
 • viteške igre 42 €
 • predstava flamenka 38 €
 • ogled akvarija v Barceloni 24 €

GALILEO 3000 d.o.o. si skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika pridržuje pravico do spremembe cene (če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih, do sprememb v cenikih prevoznikov ali do zmanjšanja minimalnega števila gostov) in skladno z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja).

PRIJAVA: vsak delovnik od ponedeljka do petka od 09.00 do 17.00 v poslovalnici GALILEO 3000 d.o.o., Židovska ulica 4A v Mariboru, po elektronski pošti rezervacija@galileo3000.si ali na telefon 02 2350 500. Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 200 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. V primeru plačila samo v dveh obrokih znaša prvi obrok 40% cene potovanja. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.0

Program bo izveden v sodelovanju s partnersko agencijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Španija Ole”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.