To potovanje je poteklo in ni več na voljo.

Verona in Zoo safari

84.00 

Trajanje:
1 dan
Prevoz
Avtobusni prevoz
Tip potovanja:
Skupinsko potovanje
Lokacija:
Discount:
Datum odhoda:
  • 21 oktobra, 2023
  • 28 oktobra, 2023
Kategoriji: ,

Special offer

Opis

Le kdo ne pozna Shakespearove Verone in iskanje večne ljubezni Romea in Julije? Slavni Julijin balkon je največja znamenitost mesta, kjer zaljubljeni pustijo del srca v obliki sporočila na stenah vhoda. Verona nudi, poleg renesančne romantike, številne ostale znamenitosti kot so Arena iz 1. stoletja, kjer so se v preteklosti borili gladiatorji, danes pa tam poteka slavni poletni operni festival. Zelenjavni in gosposki trg vas bosta navdušila s svojo živahnostjo, če k temu dodamo še številne arhitekturne presežke, regionalno vino in hrano iz veronskega zaledja ter impresivno umetnost, se Verona oblikuje v eno najprivlačnejših mest severne Italije.
V neposredni bližini Verone se nahaja eden izmed najlepše urejenih ZOO safarijev. Doživite pravo savano s prosto živečimi nosorogi, žirafami, antilopami, nilskimi konji, levi, hijenami, lemurji… med katere se bomo odpravili z avtobusi. Sledi raziskovanje živalskega vrta, kjer živi več kot 200 vrst živali. Posebno doživetje je tudi sprehod skozi park dinozavrov v naravni velikosti, ki vas bodo vrnili v preteklos

ODHODI

21.10. 2023
28.10. 2023

Program

1. dan: VERONA IN ZOO SAFARI

Odhod iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do Verone, ki jo zaradi izjemne zgodovine uvrščamo med umetniško najbolj vabljiva severno italijanska mesta. Krajši ogled mesta, ki je služilo kot kulisa Shakespearovemu Romeu in Juliji – eni največjih ljubezenskih zgodb v svetovni literaturi. Med drugim si bomo ogledali trg Bra, čudovito ohranjen rimski amfiteater, se sprehodili do trga Erbe s tradicionalno tržnico, si ogledali trg Seniorjev in seveda obiskali Julijino hišo z znamenitim balkonom. Po ogledu vožnja proti Gardskemu jezeru in obisk enega najlepše urejenih evropskih Zoo safarijev. Vožnja z avtobusom med ogradami in prosto živečimi živalmi daje občutek, kot da bi se udeležili pravega afriškega safarija, saj bomo srečali leve, nosoroge, nilske konje, pa tudi žirafe, gazele in opice… Sledi ogled živalskega vrta in maket dinozavrov v naravni velikosti. Pozno popoldne vožnja proti Sloveniji in prihod domov v večernih urah.

Cena

CENA VKLJUČUJE:

  • avtobusni prevoz po programu
  • cestne in ostale pristojbine
  • zunanje oglede po programu
  • vstopnino v Zoo safari
  • vstopnino v živalski vrt in park dinozavrov
  • spremstvo in organizacijo izleta

DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO:

  • med 35 in 44 potnikov: 10 €

DOPLAČILA na poti:

  • morebitne vstopnine v Veroni

GALILEO 3000 d.o.o. si skladno z 900. členom Obligacijskega zakonika pridržuje pravico do spremembe cene (če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih, do sprememb v cenikih prevoznikov ali do zmanjšanja minimalnega števila gostov) in skladno z 902. členom istega zakonika pravico do odpovedi potovanja (če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebnih za izvedbo potovanja).

PRIJAVA: vsak delovnik od ponedeljka do petka od 09.00 do 17.00 v poslovalnici GALILEO 3000 d.o.o., Židovska ulica 4A v Mariboru, po elektronski pošti rezervacija@galileo3000.si ali na telefon 02 2350 500. Ob prijavi izpolnite pogodbo o potovanju in plačate varščino v višini 200 EUR. Preostali del zneska je moč poravnati v mesečnih obrokih do odhoda. V primeru plačila samo v dveh obrokih znaša prvi obrok 40% cene potovanja. Zadnji obrok je potrebno plačati do najkasneje 14 dni pred odhodom.

Program bo izveden v sodelovanju s partnersko agencijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Verona in Zoo safari”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.