HOLA ESPAÑA LOCA!

275.00 

Trajanje:
7 dni
Prevoz
Avtobusni prevoz
Tip potovanja:
Maturantske ekskurzije
Lokacija:
Discount:
Datum odhoda:

Special offer

Opis

COSTA BRAVA IN BARCELONA

Program

1. dan

Jutranji odhod. Z avtobusom preko Italije. Zvečer bomo prispeli v kneževino Monaco. Srečanje z mondenim bliščem Monte Carla, ne dolgo, a vendar. Nadaljevanje vožnje bo že potekalo v bledi svetlobi Lune.

2. dan

V nočnih urah bodo mimo nas brzele neštete luči Azurne obale. Zjutraj nas bo pozdravila Španija. Nastanitev na Costa Bravi, v Lloret de Maru. Kosilo. Prosto za osvežitev. Večerja in FIESTA!

3. dan

Storitev polnega penziona (kosilo-lunch paket). Ogledali si bomo Katalonsko prestolnico-Barcelono. Boemsko mesto ne ponudi samo občutka izredne odprtosti in svetovljanstva temveč neverjetno energijo, ki se kar prenaša na obiskovalca. Gaudijeve mojstrovine Sagrada Familia, Park Guell, Casa Batlo, znamenita La Pedrera, idilična Gotska četrt, olimpijski objekti, Montjuich, avenija Ramblas s cvetličnim, knjižnim, ptičjim trgom, Španski trg v katerega bližini se nahaja znamenita fontana, trg Catalunya. Mare Magnum vabi s številnimi bari, trgovinami, posebna atrakcija pa je ogromen akvarij. Vrnite v lloret de Mar. Zvečer pa vroči španski ritmi in zabava do jutranjih ur.

4. dan

Storitev polnega penziona. Plažaaaa! Zabava skratka. Dan namenjen kopanju in sončenju. Seveda pa bomo poskrbeli, da Vam ne bo dolgčas. Ste za športne igre, animacijo na plaži…? Lahko se odločite za dodatno ponudbo: *temperamentni večer Flamenca. *Montserrat (impresiven benediktinski samostan, katedrala, poznana po kipcu Madone Nere – Črne Marije), *zabaviščni park Port Aventura, *Marineland z delfinarijem, *viteški večer… Ole! Lahko noč bomo rekli nekoliko kasneje.

5. dan

Storitev polnega penziona. Izlet v prijetno mestece Tossa de Mar. Zaradi izjemne lege in obzidja, ki ga obdaja ga imenujejo tudi »španski Dubrovnik«. Sprehodili se bomo po uličicah in se naužili romantike, ki navdihuje tudi marsikaterega umetnika. Noč ima svojo moč, posebej če jo preplešeš. Nočitev v hotelu.

6. dan

Po zajtrku slovo. Po francoski obali bomo prispeli v mondeni center Azurne obale – v Cannes. Ogled filmske palače, avenije La Croisette, prijeten sprehod po centru Canna in nekaj prostega časa za samostojni potep. V soju luči še kratek postanek v Nici. Mesto s prvotnim imenom Nikaia so ustanovili Grki. Popularnost in turistični pomen pa si je pridobilo že v času starega Rima. Kljub modernizaciji je Nica ohranila srednjeveško dušo in gradbeno izročilo v Vieille ville (starem mestnem jedru), kjer lahko še danes občudujemo ozke ulice in strehe hiš, ki kar žarijo s svojimi rdečimi opečnatimi strehami. Ogled trga Massena in starega mestnega jedra z vzvišeno Angleško avenijo. Nočna vožnja preko Francije in Italije.

7. dan

Prihod v Slovenijo v popoldanskih urah. OLE!

Cena

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, 4 polne penzione v hotelu*** v večposteljnih sobah, dnevno-nočni izlet v Barcelono, izlet v Tossa de Mar, vse zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo potovanja ter nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, posladek/darilce ob odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: dodatnih izletov in večernih prireditev.

ODHODI: po želji (bus)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HOLA ESPAÑA LOCA!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.