BESAME, BESAME LA NOCHE CALIENTE!

275.00 

Trajanje:
5 dni
Prevoz
Bus / letalo (ali obratno)
Tip potovanja:
Maturantske ekskurzije
Lokacija:
Discount:
Datum odhoda:

Special offer

Opis

COSTA BRAVA IN BARCELONA

Program

1. dan

Jutranji odhod. Z avtobusom preko Italije. Zvečer bomo prispeli v kneževino Monaco. Kratko srečanje z mondenim bliščem Monte Carla. Nadaljevanje vožnje po Franciji. Namesto postanka v Monte Carlu se lahko odločite tudi za ogled Nice ali Canessa.

2. dan

Zjutraj nas bo pozdravila Španija. Figueras in po želji za doplačilo ogled ekstravagantne galerije Salvadorja Dalija. Nastanitev na Costa Bravi, v Lloret de Maru. Kosilo. Prosto za osvežitev. Večerja in FIESTA!

3. dan

Po zajtrku se bomo odpeljali do katalonske prestolnice Barcelone (kosilo-lunch paket). Boemsko mesto ne nudi samo občutka izredne odprtosti in svetovljanstva temveč neverjetno energijo, ki se kar prenaša na obiskovalca. Gaudijeve mojstrovine Sagrada Familia, Park Guell, Casa Batlo, znamenita La Pedrera, idilična Gotska četrt, Pueblo Español, olimpijski objekti, Montjuich, avenija Ramblas s cvetličnim, knjižnim, ptičjim trgom, Španski trg v katerega bližini se nahaja znamenita fontana, trg Catalunya. Prijazna zelena oaza je nedvomno park Citadela s fontano, katere soustvarjalec je bil prav tako Gaudi. Morda se boste odločili za obisk zabaviščnega centra Mare Magnum. Vabi s številnimi bari, trgovinami, posebna atrakcija pa je ogromen akvarij. Vrnitev v Lloret de Mar, večerja. Diskoteke so zakon!

4. dan

Storitev polnega penziona. Španski ritmi in vroče sonce. Zabava skratka. Lahko boste izbirali še med dodatnimi izleti: *Montserrat (impresiven benediktinski samostan, katedrala, poznana po kipcu Madone Nere – Črne Marije) *zabaviščni park Port Aventura, *Marineland z delfinarijem, *večer flamenca, *viteški večer (prikaz dresure konjev, viteški dvoboji, večerja, pijača iz bokalov, …). Ole!

5. dan

Zajtrk. Prosto do prevoza na letališče v Barceloni ali Geroni. Frrrr….. Preostane nam le še vožnja do kraja odhoda. Konec temperamentnih dni.

Cena

OPOMBA: program se izvaja tudi v obratnem vrstnem redu!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, prevoz hotel-letališče ali obratno, 3 polne penzione v hotelu *** v večposteljnih sobah (na celodnevnih izletih gostje koristijo lunch-paket), oglede in izlete po programu (brez vstopnin), vodenje in organizacijo potovanja ter nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, posladek/darilce ob odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: letalske karte in letaliških pristojbin – cena od 90 EUR (glej opombo*), vstopnin, dodatnih izletov in večernih prireditev.

ODHODI: (bus – letalo) ali obratno

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BESAME, BESAME LA NOCHE CALIENTE!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.