NA FLAMENCOS FRČOPLANOM, OLE!!!

259.00 

Trajanje:
5 dni
Prevoz
Letalski prevoz
Tip potovanja:
Maturantske ekskurzije
Lokacija:
Discount:
Datum odhoda:

Special offer

Opis

COSTA BRAVA IN BARCELONA

Program

1. dan

Odhod avtobusa iz dogovorjenega mesta (odvisno od natančnega urnika poleta). Z avtobusom preko Slovenije do letališča, predvidoma, v Benetkah. Frrrr… proti Barceloni. Po pristanku v Barceloni/Geroni vožnja do LLoret de Mara-a, mesta, ki živi 25 ur na dan. Ste za skok v morje??? Seveda!!! Zvečer pa vroči španski ritmi in zabava do jutranjih ur. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan

Storitev polnega penziona. Celodnevi izlet v Barcelono. Boemsko mesto ne ponudi samo občutka izredne odprtosti in svetovljanstva temveč neverjetno energijo, ki se kar prenaša na obiskovalca. Gaudijeve mojstrovine Sagrada Familia, Park Guell, Casa Batlo, znamenita La Pedrera, idilična Gotska četrt, olimpijski objekti, stadion FC Barcelone, Montjuich, avenija Ramblas s cvetličnim, knjižnim, ptičjim trgom, Španski trg v katerega bližini se nahaja znamenita fontana, trg Catalunya. Vrnitev v LLoret de Mar. Večerja in nočitev v hotelu. Vroči ritmi španskih noči.

3. dan

Buenos dias España. Storitev polnega penziona. Obala in vroče sonce. Zabava skratka. Prost dan za kopanje, sončenje… – Poskrbeli bomo, da vam ne bo dolgčas. Lahko se odločite za dodatno ponudbo in izlete: *Montserrat in šampanjske kleti, *temperamentni večer Flamenca, *zabaviščni park Port Aventura, *Marineland z delfinarijem, * viteški večer… Ole Fiesta!!!

4. dan

Storitev polnega penziona. Vožnja do prijetnega obmorskega mesteca Tossa de Mar. Zaradi izjemne lege in obzidja, ki ga obdaja ga imenujejo tudi »španski Dubrovnik«. Sprehodili se bomo po uličicah in se naužili romantike, ki navdihuje tudi marsikaterega umetnika. Vrnitev hotel. Plaža. Zvečer – diskoteka?

5. dan

Zajtrk. Zgodnje kosilo oz. lunch paket. Prosto (odvisno od urnika poleta) za zadnje kopanje, pisanje razglednic… Vožnja do letališča v Barceloni/Geroni, od koder bomo poleteli proti odhodnemu letališču. Preostane nam le še vožnja proti domu. OLE!!!

Cena

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, 4 polne penzione v hotelu *** v večposteljnih sobah, vse zunanje oglede po programu, izlet v Barcelono, izlet v Tossa de Mar, strokovno vodenje in organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov (vključuje tudi zavarovanje prtljage), posladek ob odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: letalske karte in letaliških pristojbin – cena od 90 EUR (glej opombo*), vstopnin, dodatnih izletov in večernih prireditev.

OPOMBA*: Cena letalske karte je v osnovi pri pravočasni rezervaciji izredno ugodna. Lahko pa se spremeni že v enem dnevu. Rezervacije kart potekajo individualno, zgolj preko interneta, tako da vam cene (do nakupa avio karte), pri vseh prevoznikih, ne moremo garantirati. Ob prijavi nam program rezervacij ponudi ceno. Po poimenski prijavi letalske karte jo mora agencija istočasno poravnati s plačilom s kreditno kartico.

MUI IMPORTANTE!!!!!!!

Morebitne vstopnine, dodatni izleti in večerne prireditve: Figueras 8 EUR, Stadion FC Barcelona-Camp Nou+muzej-18 EUR, Sagrada Familia- 8,8 EUR, Flamenco show 29 EUR, viteške igre 39 EUR, zabaviščni park Port Aventura 45 EUR, Montserrat in šampanjske kleti 28 EUR, Marineland 25 EUR.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NA FLAMENCOS FRČOPLANOM, OLE!!!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.