SISSY JUST LOVE IT!

259.00 

Trajanje:
7 dni
Prevoz
Prevoz z bus/ladja
Tip potovanja:
Maturantske ekskurzije
Lokacija:
Discount:
Datum odhoda:

Special offer

Opis

KRF

Program

1. dan

Avtobusni prevoz do Trsta ali Benetk. Vkrcanje na ladjo. Plovba na moderni ladji (diskoteka, bazen, palube za sončenje, trgovina, restavracije, casino, bar…). Pred spanjem diskoteka?

2. dan

Predvidoma okrog poldneva se bomo izkrcali na Krfu. Prevoz do hotela, nastanitev. Potrebno se je seznaniti s krajem bivanja. Presenetila vas bo vegetacija, saj Krf sodi med najbolj zelene sredozemske otoke. Obvezno namakanje v Jonskem morju. Večerja. Zvečer pa…. Naj vas objame atmosfera prijaznega grškega otoka. Morda skok do diskoteke? Kali nihta – lahko noč!

3. dan

Podali se bomo na ogled mesta Krf. Očarljiva arhitektura, ki ji je najmočnejši pečat pustilo obdobje beneške oblasti. Staro mestno jedro s staro in novo utrdbo, cerkev Agios Spyridon, imenovana po otoškem svetniku, ki je otočanom poklonil tudi najpogostejše moško ime – Spiros, prestižni Liston, centralni trg, kjer domačini igrajo kriket,… in kopanje na imenitni peščeni Glyfada beach (poldnevni izlet). Zabava v diskoteki. Nočitev.

4. dan

Kopanje, sončenje, zabava na 1000 + 1 način. Dodatna ponudba: grški večer: * Seznanili se boste z grško kulinariko (tzatziki, stifado, horiatiki, salada, ovčji sir, pečeno jagnje ali svinja,… otoško vince) in grško folkloro, ki jo posebej označujejo plesi sirtaki, bazuki, serbetiko,… Jamas file! – Na zdravje prijatelj!

5. dan

Zajtrk. Podali se bomo na izlet v Achilleon – nekdanjo letno rezidenco avstrijske imperatorke Elizabete – bolj znane kot Sissy. Srečali se boste tudi z žalostno življenjsko zgodbo priljubljene vladarke. Vožnja do Paleokastritse – po želji kopanje na plaži, ogled samostana Theotokou, idilična vasica Lakones (celodnevni izlet). Vrnitev v hotel, večerja. Tudi zadnjo noč naj vas grško nebo vsrka v svoj vroči ritem.

6. dan

Odhod v zgodnih jutranjih urah. Prevoz v pristanišče. Vkrcanje na ladjo in plovba po Sredozemlju. Prepustili se bomo plovbi. Še zadnja noč na valovih jadranskega morja.

7. dan

Predvidoma v dopoldanskih urah se bomo izkrcali v Trstu ali Benetkah. Nadaljevanje vožnje proti Sloveniji in kraju odhoda. Evharisto – hvala Grčija!

Cena

CENA VKLJUČUJE: povratni avtobusni prevoz do Trsta ali Benetk, povratno trajektno vožnjo na relaciji Benetke-Krf-Benetke kot palubni potnik (morebitno doplačilo za notranjo štiriposteljno kabino v obe smeri od 68 EUR/osebo), izlet v mesto Krf in na Glyfada beach, izlet v Achilleon in Paleokastritso, lokalne vodnike, kjer je potrebno, 4 nočitve z zajtrkom v hotelu **/*** v večposteljnih sobah, trajektni prevoz avtobusa, cestnine, parkirnine in pristaniške pristojbine, vodenje in organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje turistov in izletnikov, posladek/darilce ob odhodu.

CENA NE VKLJUČUJE: morebitne vstopnine v Achileon 4 EUR, plačilu se lahko načeloma izognemo in dodatne ponudbe: *folklorni večer z večerjo 29 EUR. Cena dodatne ponudbe velja pri prijavi najmanj 30 gostov.

MOŽNOST DOPLAČILA ZA POLPENZION (večerje): 8,50 EUR/dan.

ODHODI: po želji in skladni z urnikom ladijskih prevozov (bus-ladja)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SISSY JUST LOVE IT!”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.